Bölcsődénk nyugodt, csöndes, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Tiszta levegőjű, szépséget és harmóniát árasztó környezetünk nagyban hozzájárul a kisgyermekek egészséges testi, lelki fejlődéséhez.

Tágas udvarunk (EU-s szabványnak megfelelő), csoportszobáink jól felszereltek, gyermekközpontúak, a korszerű pedagógiai igényeknek megfelelőek, a változatos mozgásfejlesztést szolgálják, sokféle tevékenységre, játékra kínálnak lehetőséget. A tanulási és mozgásfejlesztésre, saját kresz pályánk ad lehetőséget, a nyári időszakban vizes játszóterünkön pancsolhatnak a gyerekek.
A csoportszobák berendezésénél nagy gondot fordítottunk a természetes anyagok felhasználására, hogy esztétikus és barátságos környezetet teremtsünk a gyermekek számára.
Felkészült, gyermekszerető gondozónénik várják a gyermekeket.
Gyermekorvos és védőnő rendszeresen ellenőrzi a gyerekek egészségügyi állapotát.

Célunk: a gyermekek nyugodt, élmény gazdag, harmonikus fejlesztése változatos tevékenységek biztosításával. Minden tevékenységünk azt a célt szolgálja, hogy boldog, élmény gazdag  évek után gyermekeink örömmel és kellő önbizalommal lépjenek óvodába.

Programjaink:

  • Heti kétszer játékos jellegű angol foglalkozás, angolul beszélő óvodapedagógus vezetésével,
  • néptánc,
  • zeneovi,
  • sószoba

Feladatunknak tekintjük az egészséges életmód kialakítását.
Nagy hangsúlyt fektetünk bölcsődénkben az ünnepélyekre, melyeknek egy részét a szülőkkel együtt tartunk. Pl.: mikulás, karácsony, farsang, húsvét, anyák napja, évzáró műsor.

Külön programok (ünnepekhez, alkalmakhoz kötődő eseti megszervezésű)

- bábszínház
- ugrálóvár
- fényképezés
- mikulás ünnepség (december)
- karácsonyi ünnepély (Karácsony előtt, szülőkkel együtt)
- farsangi mulattság (február)
- húsvét (április)
- anyák napja (május, édesanyákkal együtt)
- gyermeknap (május)

- évzáró - kerti mulatság (június, szülőkkel együtt)