Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:


Írás a vendégkönyvbe:


 
toth gáborné
Szertném megtudni hogy van e nyilt nap és mikor mert nagyon szinpatikus az ovoda és szivessen megnéznénk. Köszönöm.

Szabó Timea
Jó napot kívánok!
A kisfiam még csak most lesz 2 éves, de ha lehet szeretnék tájékoztatást kérni emailen az oviról és az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel: Szabó Timea


Kékesi Krisztina
Nagyon hangulatosnak, családiasnak találom az óvodát a fényképek és a leírások alapján. A kisfiam augusztusban lesz 3 éves. Szeretném megkérdezni, hogy lenne-e hely számára, illetve hogy mennyibe kerül havonta az óvoda.
Köszönettel, Kékesi Krisztina


Kincses Zsanett
nagyon szeretem a micimackót

Váradi Gábor
Tisztelt Cím!

Gyermekünk 2009. szeptemberétől járna óvodába.
Szeretnénk megtudni, hogy mennyi a havi költsége az óvodájuknak.

Köszönettel: Váradi Gábor


Kovács Edit
Szeretném megtudni,hogy mikor van nyílt nap az óvodában,és mennyibe kerül havonta.Köszönettel:Kovács Edit

Márton Orsolya
A honlapot átböngészve nagyon szimpatikus az óvoda. Nálunk az óvoda majd csak jövőre lesz esedékes, de már most szeretnék tájékozódni. Ezért szeretnék érdeklődni, hogy mennyi a havi díja az óvodának illetve a fakultatív programoknak. Válaszukat előre is köszönöm!
Márton Orsolya


Burjánné Hegyi Brigitta
Októberben költözünk a XVIII. kerületbe. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e még férőhely a kiscsoportban, és mennyi a havi díja az ovinak. Meg lehet-e nézni az ovit?
Köszönöm: Burjánné Hegyi brigitta


Kosztyó Júlia
Egy anyukától hallottam az Önök óvodáiról. Rákerestem az interneten és megfogott, amit magukról írtak. Szeretnék tájékoztatást kérni. Ha lehet, személyesen is megnézném. Kislányom most 15 hónapos, de úgy gondolom, célszerű minél előbb választani, nehogy lemaradjon a jóról:-)

Előre is köszönöm az együttműködésüket!

Üdvözlettel


BALOG RICHÁRD
SZERETNÉK ÉRTESÍTÉST KÉRNI ARRÓL, HOGY MENNYIBE KERÜL AZ OVODA? NAGYON TETSZIK, ÉS SZERETNÉNK HA A KISFIUNK IDE JÁRHATNA. KÖSZÖNÖM!

Polyak Margareta
szerintem jok a kepek minden es szeretem a micimackot :D

Püspöki Mariann
Nagyon szimpatikusnak tartom az Óvodát. Arra lennék kíváncs, hogy 2009-ben mikor van nyílt nap, illetve szeretnék tájékoztatást kérni emailen az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel:
Püspöki Mariann


Kincsesné Nyikos Irén
Szép napot kívánok Önöknek!
Kincsesné Nyikos Irén vagyok és szeretném megkérdezni, hogy az óvodába körzeten kívüli gyermekeket is felvesznek-e?
Továbbá, ha az egész napos angol nyelvü oktatást szeretnénk, milyen költségekkel kell számolnunk? Van-e differencia a heti két alkalmas angol nyelvi oktatás között?

Várom válaszukat
Köszönettel: Kincsesné Nyikos Irén


Véghné Tóth Hajnalka
A weboldal alapján nagyon tetszik az Önök óvodája.
Szeretném megtudni, mennyibe kerül havonta? mikor van beíratkozás? mikor van nyílt nap?
Illetve még egy kérdésem lenne: a Kislányom 2010. decemberében fogja betölteni a 3 évet. Van-e rá lehetőség, hogy 2010. szeptembertől felvegyék az oviba?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Véghné Tóth Hajnalka


Nagy Annamária
Nagyon szuper óvoda! Szeretnék árajánlatot kérni és megtudni,hogy milyen lehetőségek vannak! Lehet esetleg havonta kb 2 hetet is járatni a gyermeket,vagy csak havi díj van? Köszönettel: Nagy Annamária

Kispál Éva
Jó Napot Kívánok!

Nagyon tetszik az ovoda programja.Kislányom január végén lesz 3 éves,kisfiam most 1 éves,Érdeklődnék mennyibe kerül havonta az óvoda,mikor lehet beiratkozni?
Köszönettel:
Kispál Éva


Kispál Éva
Jó Napot Kívánok!

Nagyon tetszik az ovoda programja.Kislányom január végén lesz 3 éves,kisfiam most 1 éves,Érdeklődnék mennyibe kerül havonta az óvoda,mikor lehet beiratkozni?
Köszönettel:
Kispál Éva


Emese
Sziasztok!

Nagyon szép lett a bölcsi. Örülök, hogy végre lett itt a környékünkön egy szinvonalas bölcsi.
Az ovit már próbáltuk és nagyon nagyon szerettük mi is és a gyerekek is.

Emese


Papp Alexandra
Nagyon szép a weboldaluk. Elsősorban a bölcsőde után érdeklődünk, mert kislányunkat szeretnénk bölcsődébe adni. Nyíltnapra van lehetőség? Az anyagiakról is szeretnénk tájékoztatást kérni.

Köszönjük szépen!


emese@tenerife-utazas-ingyen.hu
szép a weboldal, és a bölcsi is jó lett!

Craciun Melinda
Üdvözlöm!
A kislányom még csak 15 hónapos, de szeretnék tájékoztatást kérni a bölcsődéről és a beíratkozás feltételeiről,mennyi idővel kell előre jelentkezni, valamint ennek anyagi vonzatáról.És érdekelne mikor tudnánk elmenni egy nyílt napra. Előre is köszönöm.
Üdv,Melinda


Szedlacsek Lea
A kisfiam 3 éves most szeretnénk oviba adni és szeretnénk tájékoztatást kérni emailen az esetleges beiratkozás feltételeiről és ennek anyagi vonzatáról! Köszönettel:Szedlacsek Lea

Kovács Renáta
Tisztelt Cím!

Érdeklődöm, hogy másfél éves gyermeket fogadnak-e a bölcsödében, illetve mennyibe kerül az egész napos havi ellátás.

Köszönettel: Kovács Renáta


Tünde
Tetszik az ovi. Érdeklőnék, mikor van nyílt nap? Mennyibe keül? Kérem küldjenek számomra részletes ismertetőt, árajánlatot az oviról!
Üdvözelttel:
Tünde


Tőzsér Ágnes
Kedves Micimackó!
Nagyon megtetszett, amit olvastam a honlapjukon. Kisfiúnk 2010.03.03-án tölti be a 2 éves kort. Szívesen adnám 2,5 éves korától, azaz szeptembertől oviba, hogy ne kelljen 1 év után ismét beszoktatni máshova. Van erre lehetőség Önöknél? A ktg-ek felöl is érdeklődnék illetve, hogy mikor tartanak nyílt napot a bölcsiben és az oviban?
Üdvözlettel,
Tőzsér Ágnes, Balázska anyukája


Szeleczkiné Musek Hajnalka
Tisztelt Cimzett! Szerenék érdeklődni, hogy 2010-ben mikor lesz legközelebb nyílt nap? Mennyibe kerül az óvoda egy havi díja (étkezéssel együtt). Kell-e csemeténket várólistára felvetetni, ha ide szeretnénk beiratni? Meddig vannak nyitva (17 vagy 18 h-ig)? Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel: Szeleczkiné M. Hajnalka

Bene Anita
A kisfiam most 8 és fél hónapos, szeretnénk elmenni egy nyílt napra ha lehet. Kicsit betekintenénk milyenek a foglalkozások és milyenek a "dadák". Illetve szeretnék érdeklődni az árakról, és hogy van-e még hely az én kis csemetémnek.

Üdvözlettel:
Bene Anita


Csatári-Kiss Olga
Minket érdekelne van-e nyilt nap,és az árakról is szeretnénk információt.Köszönjük


Simon Bernadett
Szeretnék érdeklődni, hogy az idei évre lehet-e még jelentkezni a bölcsödébe, illetve, hogy minden milyen költséggel jár.
Köszönettel:

Simon Bernadett


Horváthné K. Viktória
Szeretnék érdeklődni, hogy a magánbölcsi mennyibe kerül. Nálunk 2-3 nap lenne egy héten és szerintem ebéd után mennék Érte. 2 éves most, van egy pici testvér és szerintem jót tenne Neki a társaság. Bármikor meg lehet nézni a bölcsit?? Előre is köszönöm a választ!

Főző Eszter
Kisfiam szeptembertől már felvételt nyert bölcsődébe, jelenleg 16 hónapos, mégis felkeltette érdeklődésemet az önök bölcsődei programja. Szeretnék az angol foglalkozásokról és az anyagi vonzatról bővebb felvilágosítást kapni e-mailen keresztül. Köszönettel

Herczeg Henrietta
Kedves Micimackó,

2010 szeptemberétől szeretném a 2,5 éves pici fiamat beiratni a bölcsibe. Érdeklődnék, hogy van-e még szabad hely és mennyi lenne a havi kiadás.

Válaszukat előre is köszönöm,
Üdvözlettel:
Herczeg Henrietta


Homoki Judit
Üdvözlet!
Kislányunk októberben lesz 1.5 éves.Érdeklődnék,hogy van-e férőhely számára,ill. a beíratkozás feltétleiről és anyagi vonzatáról is szeretnék tájékoztatást kapni.
Köszönettel,Judit


Homoki Judit
Üdvözlet!
Kislányunk októberben lesz 1.5 éves.Érdeklődnék,hogy van-e férőhely számára,ill. a beíratkozás feltétleiről és anyagi vonzatáról is szeretnék tájékoztatást kapni.
Köszönettel,Judit


Homoki Judit
Üdvözlet!Kislányunk októberben lesz 1,5 éves, szeptembertől szeretnénk bölcsődébe íratni.Érdeklődnék,hogy van-e hely az Önök intézményében,illetve mik a beiratkozás feltételei,ill anyagi vonzata? Köszönöm,Judit

Berger Csaba
Kedves Micimackó,

2010 szeptemberétől szeretném a 1,5 éves fiamat beiratni a bölcsibe. Érdeklődnék, hogy van-e még szabad hely és mennyi lenne a havi kiadás, illetve, van-e arra lehetőség, hogy csak heti két-három nap vigyem önökhöz gyermekem.

Válaszukat előre is köszönöm,
Üdvözlettel:
Berger Csaba


Kagermanovné Gyureskó Mónika
Szép nagyon a bölcsi ,mennyibe kerül ez havi szinten és mi kell hogy bekerüljön a gyerek .

Farkas Beáta
Jó napot kívánok!
Szeretném megtudni,hogy mikor van nyílt nap az óvodában,és mennyibe kerül havonta.Köszönettel: Farkas Beáta


Tamás Zsuzsanna
Szeretnék tájékoztatást kérni a havi bölcsődei költségekről.Köszönöm.

G.Zsuzsanna
Kedves Micimackó Bölcsi,
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor kell a bölcsődébe jelentkeznünk ha kb 2 évesen szeretnénk beadni a kisfiunkat. Lesz-e nyílt nap a bölcsiben. Illetve mennyibe kerül a havi ellátás.
Van e esetleg játszóház lehetőség.
Köszönettel G.Zsuzsanna


BOROS ZSIGMONDNÉ
JÓ NAPOT KÍVÁNOK!BOROS ZSIGMONDNÉ VAGYOK A KISFIAM MOST LESZ 2 ÉVES ÉS SZERETNÉK TÁJÉKOZTATÁST KÉRNI A BEIRATKOZÁSSAL KAPCSOLATBAN ÉS HOGY EZ ANYAGIAKBAN MENNYIBE KERÜLNE ÉS MI A MÓDJA HOGY A KISFIAM AZ ÖNÖK BÖLCSŐDÉJÉBE JÁRHASSON KÉREM MIHAMARABB VÁLASZOLJANAK ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

Szerencsésné Molnár Gabriella
Üdvözlöm!
Szeretném megtudni mennyibe kerül havonta az ovi.Köszönöm


Bartl Viktória
Szeretnék érdeklődni a bölcsődével kapcsolatban!Ha lehetséges akkor egy részletes tájékoztatót küldenének az e-mail címemre...???Köszönettel:Bartl Viktória.

Fekete-Rácz Brigitta
Szeretnék érdeklődni a beiratkozási lehetőségekről. Kislányom 2 hónapos, 5-6 hónapos korától szeretném bölcsődébe járatni. Amennyiben lehetséges, nyílt nap keretén belül szeretnénk megtekinteni a bölcsődét. Érdekelne, hogy ha 4 hónap múlva kezdene a kislányom a bölcsiben, lenne-e számára hely, és hogy így év közben is fogadnak-e gyerekeket, vagy csak szeptemberben. Valamint a költségekről is szeretnék tájékoztatást kapni.
Előre is köszönöm!

Fekete-Rácz Brigitta


Szabó Gabriella
Tisztelt Micimackó Bölcsőde Vezetősége,

Az alábbi kérdésekkel kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kérni e-mail-en, hogy az Önök intézményében:
- mikor kell a bölcsődébe jelentkeznünk, ha másfél évesen szeretném beadni a kisfiamat (2011 év elején),
- mikor lesz nyílt nap,
- mi a beiratkozás feltétele,
- mekkora a havi bölcsődei ellátás anyagi vonzata,
- van-e/lesz-e még szabad férőhely,
- van-e arra lehetőség, hogy csak heti három-négy nap vigyem önökhöz gyermekem, illetve csak a délelőtti órákban,
- kell-e várólistára feliratkozni,

Válaszukat megköszönve, tisztelettel:
Szabó Gabriella


Szabó Gabriella
Tisztelt Micimackó Bölcsőde Vezetősége,

Az alábbi kérdésekkel kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kérni e-mail-en, hogy az Önök intézményében:
- mikor kell a bölcsődébe jelentkeznünk, ha másfél évesen szeretném beadni a kisfiamat (2011 év elején),
- mikor lesz nyílt nap,
- mi a beiratkozás feltétele,
- mekkora a havi bölcsődei ellátás anyagi vonzata,
- van-e/lesz-e még szabad férőhely,
- van-e arra lehetőség, hogy csak heti három-négy nap vigyem önökhöz gyermekem, illetve csak a délelőtti órákban,
- kell-e várólistára feliratkozni,

Válaszukat megköszönve, tisztelettel:
Szabó Gabriella


Paulik Ági
Érdeklődni szeretnénk, hogy van-e nyílt nap a bölcsődében, és ha igen, mikor. A beiratkozásról és az árakról is szeretnék bővebb információkat.
Köszönettel, P.Ági


Virág Éva
Érdeklődnék, hogy milyen feltételei (lakhely, anyagi vonzat, stb.) vannak a bölcsődébe való beiratkozásnak. Kislányom még csak 5 hónapos, és a bölcsődei elhelyezése csak jövőre lenne esedékes, de azt hallottam, hogy lehet, hogy már igy is lemaradtunk a 2011-es "tanévről". Ezért érdeklődnék az Önök intézményének feltételeiről. Válaszukat előre is nagyon köszönöm!
Üdvözlettel,
Virág Éva


Kertész Mariann
Nagyon tetszik az óvoda is és a bölcsi is.AMi a legfontosabb,hogy a kislányomnak is,aki most 2,5 éves.
Kérdésem az lenne:Van -e esély arra,hogy még bekerüljünk a bölcsibe?Kérem tájékoztassanak az árakról is!
Köszönöm szépen!
Kertész Mariann


Szeberényi-Oláh Melinda
1 éves kisfiamat januárjától szeretném bölcsödébe iratni. Szeretnék részleteket kérni Önöktől az anyagi vonzatáról, beszoktatásról és esetleg egy nyílt napról, ahol személyesen is megnézhetnénk műkődésüket.
Köszönöm.


Mátrai Attiláné
Nagyon tetszenek a bölcsiről leírtak, érdeklődni szeretnék az árakról.

köszönöm előre is.


Bardóczi Alexandra
Tisztelt Micimacko-ovi!

Szeretném megtudni mennyibe kerül a bölcsöde?
köszönöm


Bene Anita
Jó napot!
Mi már voltunk megnézni a bölcsit és nagyon tetszett. Érdeklődnék, hogy szeptembertől van-e még szabad hely, és hogy mikor kell beíratkozni, ha menni szeretnénk?
Az én kisfiam szeptemberben lesz 16 hónapos.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Bene Anita


Andrási Márta
Kedves Micimackó Bölcsi!

Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerül egy hónapra teljes ellátással a bölcsi, milyen feltételek vannak a beiratkozáshoz, van e Önöknél nyári szünet és ez meddig tart, illetve a beiratkozás előtt mennyi idővel kell jelentkezni?

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Andrási Márta


Juhász Judit
Érdeklődni szeretnék, hogy a magán bölcsődébe mikor lehet beíratni a kislányom, ha jövő februártól szeretném oda vinni (akkor ő már 2 éves lesz)?
Szeretném még megkérdezni, hogy mennyibe kerül havonta a bölcsődei szolgáltatás? És ebbe mi tartozik bele, illetve milyen plusz kiadásokra lehet számítani?
Esetleg tartanak nyílt napot, amikor személyesen is meg tudnánk nézni egy foglalkozást illetve a környezetet?
Köszönettel: Juhász Judit


Kozma Krisztina
Tisztelt Bölcsőde!

Nagyon megtetszett a képek alapján a bölcsi. Van esetleg nyílt nap, amikor megnézhetnénk? Milyen árban lenne a bölcsőde egy hónapra teljes- vagy esetleg fél napra? A 18 hónapos kislányom számára keresünk lehetőséget arra, hogy hetente 3-4 napra vagy fél napra ( munkámtól függően) el tudjuk helyezni. Van ilyenre lehetőség?

Előre is köszönöm a válaszukat.

Üdv. Kozma Krisztina


Békésiné
Kedves Bölcsődevezető!
Nagyon tetszik a bölcsődéjük, és a filozófiájuk. Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e év közben beíratni a fiamat vagy csak ősszel van felvétel? Mennyi a havi bölcsődei díj?

Üdvözlettel:
Békésiné


Hunya Krisztina
Tisztelt Micimackó Bölcsőde Vezetősége!

Az alábbi kérdésekkel kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kérni:
- mikor lesz nyílt nap
- mi a beiratkozás feltétele,és mennyivel hamarabb kell bejelentkezni
- mekkora a havi ellátás anyagi vonzata
- van-e arra lehetőség, hogy csak heti három nap vigyem önökhöz gyermekem
- kell-e várólistára feliratkozni

Válaszukat előre is köszönön. Tisztelettel: Hunya Krisztina


Nagy Brigitta
Nagyon tetszik a bölcsöde hangulata,szeretnék érdeklődni a beiratkozásról és az anyagi részéről is. A kisfiam most 18 hónapos.Az is érdekelne,hogy csak teljes hónapra van lehetőség vagy igény szerint heti két-három nap is?
Köszönettel:Nagy Brigitta


Máté Veronika
Érdeklödni szeretnék,hogy a bölcsibe csak pár órára is lehet-e vinni a kislányom?Most lesz 2 éves.És ennek az anyagi vonzata is érdekelne?
Köszönettel


Czene Liliána
Tisztelt Cím,

Lányom bölcsibe jár jelenleg, de a nyári szünet alkalmával magán úton kell megoldanom napi felügyeletét, amíg dolgozom. 22 hónapos, életvidám, eleven kislány. Szeretnék érdeklődni, hogy júliusi hónapra és augusztus elejére lenne-e férőhely, valamint az árról.
Köszönöm!

Tisztelettel:
Czene Liliána


Kováts Bernadett
Tisztelt Micimackó Bölcsőde!
Kislányom májusban múlt 1,5 éves. Érdeklődni szeretnék,hogy mikortól lenne férőhely a számára,mik a beíratkozás feltételei, és az ellátás anyagi vonzata.
Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelettel:
Kováts Bernadett


RATIU NOEMI
jo napot kivanok ismeröseimtöl hallottam a MICIMACKÓ BÖLCSÖDERÖL es nagyon megtetszet és erdeklödni szeretnek van még férő hely előre is köszönöm.
.Üdvözlettel RATIU NOÉMI


Stégerné Vági Mónika
Jó napot kívánok!
Szeretnék érdeklődni, hogy mikortól van felvétel a bölcsődében? Mennyi költséggel jár havonta? Szeptemberben lesz 1 éves és körülbelül 1,5 korától szeretnénk bölcsődébe járatni. Segítségüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel Stégerné Vági Mónika


KINCSES ANDREA
Nagyon tetszik és szeretnék érdeklödni a bölcsöde árairol és még arrol hogy év közbe is lehet e beiratkozni köszönöm

Fülöpné K. Noémi
Üdvözlöm!

A honlap alapján szimpatikus a bölcsőde, szeretném megkérdezni, hogy szeptembertől van e hely a kétéves kisfiam számára, illetve, hogy mennyibe kerül.
Érdeklődnék még, hogy van e nyílt nap?

Köszönettel,
F. Noémi


Fülöpné K. Noémi
Üdvözlöm!

A honlap alapján szimpatikus a bölcsőde, szeretném megkérdezni, hogy szeptembertől van e hely a kétéves kisfiam számára, illetve, hogy mennyibe kerül.
Érdeklődnék még, hogy van e nyílt nap?

Köszönettel,
F. Noémi


Cseresnyés Márti
A kislányom még csak 10 hónapos, de szeretnék tájékoztatást kérni a bölcsődéről és a beíratkozás feltételeiről,mennyi idővel kell előre jelentkezni, valamint ennek anyagi vonzatáról.És érdekelne mikor tudnánk elmenni egy nyílt napra. Előre is köszönöm.


Hajdu Krisztián
A bölcsöde árairól szeretnék érdeklődni, novembertől, egész hónapra, hétköznaponként 7:30-16:00 között szeretnénk elhelyezni kislányunkat Üdvözlettel HK.

Hajdu Krisztián
A bölcsöde árairól szeretnék érdeklődni, novembertől, egész hónapra, hétköznaponként 7:30-16:00 között szeretnénk elhelyezni kislányunkat Üdvözlettel HK.

Fatka Katalin
Tisztelt Cím!

Kisfiam januárban lesz két éves. Érdeklődni szeretnék hogy van-e lehetőség januári beíratásra Önöknél, van-e egyáltalán hely és mennyibe kerül havonta a bölcsőde valamint a nyári szünet mikor szokott lenni.
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Fatka Katalin


Barcza Szilvia
Tisztelt Vezetőség!

Gyermekünk 22 hónapos. Szeptemberben elkezdtünk egy állami bölcsődét, melyet sajnos, nagyon rosszul tűr. Érdeklődnék, van-e még szabad férőhely Önöknél, ill. mikor tudnánk megnézni a bölcsit. Decemberben kezdem a munkát, szeretnénk addig megoldást találni, vagy legalább is elindulni egy jó irányban.
Felvilágosításukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Barcza Szilvia


Kosztyuné Nagy Tünde
Tisztelt Cím!

Nagyon tetszik az óvoda is és a bölcsi is.Ikreim vannak akik most 2,5 évesek.
Kérdésem az lenne:Van -e esély arra,hogy még bekerüljenek a bölcsibe?Kérem tájékoztassanak az árakról is!
Köszönöm szépen!
Tünde


Kosztyuné Nagy Tünde
Tisztelt Cím!

Nagyon tetszik az óvoda is és a bölcsi is.Ikreim vannak akik most 2,5 évesek.
Kérdésem az lenne:Van -e esély arra,hogy még bekerüljenek a bölcsibe?Kérem tájékoztassanak az árakról is!
Köszönöm szépen!
Tünde


Rikker-Forrás Csilla
Kedves Bölcsi!
Nagy tetszik így weblapon keresztül de szükségem lenne bővebb tájékoztatásra is.Küldene a megadott email címre árlistát és jelentkezési feltételekkel kapcsolatos információkat?
Köszönettel: R-F. Csilla


Racher Nándor
Szeretnék tájékoztatot kérni e-mail-re a bölcsödéről(beíratkozási költség)Köszönöm szépen.

D. Anikó
Szeretnék tájékoztatást kérni a bölcsődéről és a beíratás feltételeiről,mennyi idővel kell előre jelentkezni, valamint ennek anyagi vonzatáról.És érdekelne mikor tudnánk elmenni egy nyílt napra. Előre is köszönöm.

Horváth Éva
Gyönyörű és barátságos a bölcsi. Kaphatnék bővebb tájékoztatást a jelentkezésről, felvételről, befizetésekről?
A kislányom májusban lesz kettő éves, nyár végével szeretnénk elkezdeni a bölcsit.
Köszönettel:
Horváth Éva


Horváth Éva
Gyönyörű és barátságos a bölcsi. Kaphatnék bővebb tájékoztatást a jelentkezésről, felvételről, befizetésekről?
A kislányom májusban lesz kettő éves, nyár végével szeretnénk elkezdeni a bölcsit.
Köszönettel:
Horváth Éva


Horváth Éva
Gyönyörű és barátságos a bölcsi. Kaphatnék bővebb tájékoztatást a jelentkezésről, felvételről, befizetésekről?
A kislányom májusban lesz kettő éves, nyár végével szeretnénk elkezdeni a bölcsit.
Köszönettel:
Horváth Éva


Németh Éva
Szép Napot!

Nagyon megtetszett az Önök bölcsődéje az oldal alapján. A kislányom most 13 hónapos, decemberben vissza szeretnék menni dolgozni. Tájékoztatást szeretnék kérni a beiratkozás feltételeiről és anyagi vonzatáról (van-e évközbeni beiratás, mennyire előre kell jelentkezni, várólista, havi díj, nyílt nap)!
Válaszukat előre is köszönöm!


Segesdi Mária
Kedves Micicmackó!
Szeretném megkérdezni, hogy a magánbölcsibe milyen jelentkezési határidő, milyen felvételi esély van, illetve sajnos nagyon mérvadó, hogy milyen havi tétellel számítsak, ha mindennapos bölcsödei ellátást igényelek.
Válaszukat köszönöm!

Segesdi Mária


Róma Erika
Jó napot kívánok!Engem a bölcsőde érdekelne most 13 hónapos a kisfiam és szeretném majd beíratni.Van e lehetőség megnézni,mikor kell beíratni és mennyibe kerül havonta?Előre is köszönöm:Róma Erika

Elekné Ilovai Gabriella
Üdvözletünket és gratulációnkat küldjük az Óvoda és Bölcsöde vezetőjének, dolgozóinak!

Nagyon tetszik az intézményük, sokat sétálgatunk férjemmel és kisbabánkkal a környéken. Most 8 hónapos kisfiunkkal 2 éves koráig szeretnék itthon maradni, nevelgetni, és utána az óvodáig egy szép és neki legjobban megfelelő, szerető bölcsit keresünk.

Kérdeznénk, hogy lesz-e majd nyilt napjuk, mikor szoktak ezek lenni?
Milyen költségvonzata van a bölcsinek?
Mikor kell, érdemes jelentkezni, ha 2 éves kora után szeretnénk beadni, de még csak 8 hónaposak vagyunk?

Köszönjük előre is válaszukat!
Elek család


Antalné K Marianna
Engem a bölcsöde varázsolt el, de sajnos nincs telefonszám.
Szeretném megkérdezni, hogy egy hónapra is bevesznek gyerekeket és ha igen milyen költséggel. köszönettel Antalné


Gúth Edit
A kisfiam még csak 14 hónapos, de szeretnék tájékoztatást kérni a bölcsődéről és a beíratkozás feltételeiről. Januártól szeretném bölcsibe adni, s érdekelni mennyi idővel kell előre jelentkezni, valamint ennek anyagi vonzatáról, továbbá hogy mikor lehetne megtekinteni a bölcsit és az ovit. Előre is köszönöm!


Szilágyi Izabella Kinga
Kedves Micimackó
A kisfiam most töltötte be a 8 hónapot,szeretnénk ha bölcsibe járna,júliusi kezdésre gondoltunk, vagyunk késve a beíratko zással,mikor mehetnénk be egy nyílt napra és mit kellene vinni egy 8hónapos kisfiunak,végül meg az is érdekelne,hogy mennyi pénzbe kerülne egy hónapra?Nagyon köszönöm elöre a válaszukat,minden jót kívánok.


Szilágyi Izabella Kinga
Kedves Micimackó
Gyerekem most töltötte 8.hónapot és szeretnénk,ha bölcsibe járna,ezért érdeklödök,hogy még júliusra tudnánk jelentkezni?Kérem írjâk meg nekem,hogy mennyibe kerül és mi az amit vinni kell egy kisbaba részére.Nagyon köszönöm és várom válaszukat.
Tisztelettel:Izabella.


Kovács Mária
Tisztelt Címzett!

Szeretném megtudni, hogy mennyi a havi költsége a bölcsődének.

Köszönettel: Kovács Mária


Török Anita
Nagyon tetszik a honlapjuk. Kisfiam januárban lesz 3 éves. Érdeklődnék a beíratkozásról,az árakról ill van-e lehetőség,hogy csak heti pár napot járjon óvodába Önöknél!?

Köszönettel:
Török Anita


Konkolyné Kovács Margaréta
Tetszik a bemutatása a bölcsődének. Szeretnék információt kérni arról, hogy lehetséges-e a részleges látogatás(nem minden nap, a héten)ill. hogy milyen feltételei és anyagi vonzata van a beiratkozásnak.
Köszönöm!
K.Margaréta


lukácsi linda
tisztel bölcsöde! érdeklödni szeretnék a költségekröl. van egy pici fiam aki most eggy éves szeretném bölcsibe vinni. elöre is köszönöm

Vinczéné Szepesi Erika
Szeretnék tájékoztatást kapni mennyibe kerül havonta az óvoda, mikor lesz nyílt nap ill. mikor lehet beiratkozni? Kisfiam májusban lesz 3 éves.

Köszönettel:
Vinczéné Szepesi Erika


Szenczi Piroska
Kb. két hónap múlva munkába kell állnom, kislányom akkor 1 éves lesz. Bölcsődét keresek a számára. Tájékoztatást szeretnék kapni a költségekkel kapcsolatban, illetve, hogy speciális étkeztetést tudnak-e biztosítani. Köszönöm.

Németh Éva
Kedves Címzett,
a képek alapján nagyon megtetszett az Önök intézményei!
Kérdésem az lenne, hogy mikor lesz nyíltnap, mert személyesen is meg szeretnénk nézni, illetve mikor van beiratkozás, valamint a havi térítési díj mennyibe kerül?
A kislányom 2013. december közepén lesz 3 éves, Én 2013. szeptemberétől vissza szeretnék menni dolgozni, van-e arra lehetőség, hogy felvegyék kislányomat szeptember 1-jétől óvodába, vagy pedig először a bölcsödébe kell járnia.
Válaszukat előre köszönöm!


Fábiánné Csomay Viktória
Üdvözlöm

Érdeklődni mikor tartanak nyílt napot a bolcsodeben. 20 hónapos a kislányom es szívesen meg néznénk Önöket. Meg annyit kérdeznek, hogy használják önök a Vanko Magda fele oktatást?
Előre is köszönöm