Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:


Írás a vendégkönyvbe:


 
toth gáborné
Szertném megtudni hogy van e nyilt nap és mikor mert nagyon szinpatikus az ovoda és szivessen megnéznénk. Köszönöm.

Szabó Timea
Jó napot kívánok!
A kisfiam még csak most lesz 2 éves, de ha lehet szeretnék tájékoztatást kérni emailen az oviról és az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel: Szabó Timea


Kékesi Krisztina
Nagyon hangulatosnak, családiasnak találom az óvodát a fényképek és a leírások alapján. A kisfiam augusztusban lesz 3 éves. Szeretném megkérdezni, hogy lenne-e hely számára, illetve hogy mennyibe kerül havonta az óvoda.
Köszönettel, Kékesi Krisztina


Kincses Zsanett
nagyon szeretem a micimackót

Váradi Gábor
Tisztelt Cím!

Gyermekünk 2009. szeptemberétől járna óvodába.
Szeretnénk megtudni, hogy mennyi a havi költsége az óvodájuknak.

Köszönettel: Váradi Gábor


Kovács Edit
Szeretném megtudni,hogy mikor van nyílt nap az óvodában,és mennyibe kerül havonta.Köszönettel:Kovács Edit

Márton Orsolya
A honlapot átböngészve nagyon szimpatikus az óvoda. Nálunk az óvoda majd csak jövőre lesz esedékes, de már most szeretnék tájékozódni. Ezért szeretnék érdeklődni, hogy mennyi a havi díja az óvodának illetve a fakultatív programoknak. Válaszukat előre is köszönöm!
Márton Orsolya


Burjánné Hegyi Brigitta
Októberben költözünk a XVIII. kerületbe. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e még férőhely a kiscsoportban, és mennyi a havi díja az ovinak. Meg lehet-e nézni az ovit?
Köszönöm: Burjánné Hegyi brigitta


Kosztyó Júlia
Egy anyukától hallottam az Önök óvodáiról. Rákerestem az interneten és megfogott, amit magukról írtak. Szeretnék tájékoztatást kérni. Ha lehet, személyesen is megnézném. Kislányom most 15 hónapos, de úgy gondolom, célszerű minél előbb választani, nehogy lemaradjon a jóról:-)

Előre is köszönöm az együttműködésüket!

Üdvözlettel


BALOG RICHÁRD
SZERETNÉK ÉRTESÍTÉST KÉRNI ARRÓL, HOGY MENNYIBE KERÜL AZ OVODA? NAGYON TETSZIK, ÉS SZERETNÉNK HA A KISFIUNK IDE JÁRHATNA. KÖSZÖNÖM!

Polyak Margareta
szerintem jok a kepek minden es szeretem a micimackot :D

Püspöki Mariann
Nagyon szimpatikusnak tartom az Óvodát. Arra lennék kíváncs, hogy 2009-ben mikor van nyílt nap, illetve szeretnék tájékoztatást kérni emailen az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel:
Püspöki Mariann


Kincsesné Nyikos Irén
Szép napot kívánok Önöknek!
Kincsesné Nyikos Irén vagyok és szeretném megkérdezni, hogy az óvodába körzeten kívüli gyermekeket is felvesznek-e?
Továbbá, ha az egész napos angol nyelvü oktatást szeretnénk, milyen költségekkel kell számolnunk? Van-e differencia a heti két alkalmas angol nyelvi oktatás között?

Várom válaszukat
Köszönettel: Kincsesné Nyikos Irén


Véghné Tóth Hajnalka
A weboldal alapján nagyon tetszik az Önök óvodája.
Szeretném megtudni, mennyibe kerül havonta? mikor van beíratkozás? mikor van nyílt nap?
Illetve még egy kérdésem lenne: a Kislányom 2010. decemberében fogja betölteni a 3 évet. Van-e rá lehetőség, hogy 2010. szeptembertől felvegyék az oviba?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Véghné Tóth Hajnalka


Nagy Annamária
Nagyon szuper óvoda! Szeretnék árajánlatot kérni és megtudni,hogy milyen lehetőségek vannak! Lehet esetleg havonta kb 2 hetet is járatni a gyermeket,vagy csak havi díj van? Köszönettel: Nagy Annamária

Kispál Éva
Jó Napot Kívánok!

Nagyon tetszik az ovoda programja.Kislányom január végén lesz 3 éves,kisfiam most 1 éves,Érdeklődnék mennyibe kerül havonta az óvoda,mikor lehet beiratkozni?
Köszönettel:
Kispál Éva


Kispál Éva
Jó Napot Kívánok!

Nagyon tetszik az ovoda programja.Kislányom január végén lesz 3 éves,kisfiam most 1 éves,Érdeklődnék mennyibe kerül havonta az óvoda,mikor lehet beiratkozni?
Köszönettel:
Kispál Éva


Babayné Móni
Szép napot!
Nagyon tetszik az óvoda és érdeklődni szeretnék, hogy mennyi a fizetendő havidíj összesen. Nekem 22 hónapos a kislányom, tehát 2011-ben lesz 3 éves. Van-e hely esetleg a számára?

Várom mielőbbi válaszukat tisztelettel
Babayné Móni


Glonczi Genoveva
Üdvözlöm!Nagyon tetszik az óvoda illetve a bölcsőde és szeretném meg tudni , hogy mennyibe kerül.A választ a Jennyfer78@freemail.hu e-mail címre várom.
Köszönöm.


Fajt Zsofia
Kislanyom harom eves. Ez ev szeptembereben kezdene az ovodat,es az Onoke nagyon elnyerte a tetszesunket.
Szeretnenk egy bovebb tajekoztatast kerni (havi dij,nyilt nap,beiratkozas stb).
Koszonettel: Fajt Zsofia


Indruck Mónika
Nagonszép ez az egész amit it látok csak azt szeretnénk megtudni,hogy mior vanak nyiltnapok.És h van sószaba mert a ketö kicsi asma betegség van ésaz segit nekik egy kicsit mikor rossz ídö.köszönöm a megértést.Tc.I.Móni

Szénási Szabina
Jó napot kívánok!
A kisfiam most lesz 2 éves.Szeretnék tájékoztatást kérni emailen a bölcsiről és az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel: Szénási Szabina


Kékesi Krisztina


szabó alexandra
jó napot kívánok.érdekelne a beiratkozás menete,és az anyagi vonzata??

Fajt Zsofia
Marcius elejen voltam a kislanyommal (Egri Lara) megnezni a ovodat. Nagyon tetszett mindkettonknek.
Es erdeklodni szeretnek,hogy mikor lesz beiratkozas,illetve biztosan lesz e neki hely szeptembertol.
Koszonom szepen a valaszat elore is.


Palotásné Varga Anna
Szeretnék tájékoztatót kérni a 2010/2011 évre vonatkozólag a beiratkozás feltételeiről és a havi költségekről.
Köszönöm:Palotásné Varga Anna


Palotásné Varga Anna
Szeretnék tájékoztatót kérni a 2010/2011 évre vonatkozólag a beiratkozás feltételeiről és a havi költségekről.
Köszönöm:Palotásné Varga Anna


Klein Brigitta
Üdvözlöm!
Az iránt szeretnék érdeklődni,hogy a Dés utcai óvodában lehet e évközben csatlakozni csoporthoz,illetve volt e már beiratkozás és milyen anyagi vonzata van ennek.
Köszönettel:Klein Brigitta


Antalné Halász Tímea
Üdvözlöm!

Érdeklődni szeretnék, hogy szeptembertől a Dés utcai intézményükben lenne-e szabad helyük, illetve ennek anyagi vonzatairól is szeretnék tájékoztatást kapni.
Köszönettel: Antalné Halász Tímea


Szegediné Tóth Szilvia
Nagyon szimpatikus az óvoda. Nálunk még nem most esedékes, de már most szeretnék tájékozódni. Ezért szeretnék érdeklődni, hogy mennyi a havi díja az óvodának illetve a fakultatív programoknak. Válaszukat előre is köszönöm!
Szegediné Tóth Szilvia


Tóth Mónika
A nagyobbik fiam 2 éves múlt, annak ellenére, hogy 2. gyermekemmel itthon vagyok, szeretném jövőre ovodába adni, hogy a saját korosztálya között legyen, ezért szeretnék tájékoztatást kérni emailen az ovodáról és a beíratkozással kapcsolatos tudni valókról, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Helyileg hol van az ovoda? Köszönettel: Tóth Mónika


Kohr Tímea
Üdvözlöm!

Érdeklődni szeretnék, hogy szeptembertől intézményükben lenne-e még szabad hely 3 éves kislányom számára, illetve ennek anyagi vonzatairól is szeretnék átfogó tájékoztatást kapni.
Előre is köszönöm, Kohr Tímea


Vicus
Üdvözlöm ! Nagyon szép a weboldal és az óvodák nagyon meg fogott igazi kis kastély a gyerekek és az ott dolgozok számára !
Üdvözlettel
nagy Tiborné Évi


Halmai Csilla
Érdeklődnék, hogy szeptembertől van-e még hely a Paula utcai óvodában, 4 éves lányom számára. Szeretném megtudni azt is mennyi a havi költség és van-e lehetőség félnapos ellátásra.
Köszönettel: Halmai Csilla


Heisz Tímea
Tisztelt Magánóvoda!
Kislányom még csak most 7 hónapos, de ha lehet szeretnék tájékoztatást kérni beiratkozás feltételeiről,(bölcsőde, óvodai részről egyaránt) valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel: Heisz Tímea


Barabas Tunde
Kedves Micimacko Ovoda Munkatarsak!

Engem az ovoda havidija erdekelne. Egesz napos angolnyelvu kepzes erdekelne a ketnyelvu kisfiam szamara.
A masik kerdesem az, hogy van-e szabad helyuk a 18. ker.-ben januartol.


Koszonettel,
Barabas Tunde


Kecskeméti Viktória
Jó napot kívánok!
A kislányom szeptemberben lesz 2 éves.Szeretnék tájékoztatást kérni emailen a bölcsiről és az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel: Kecskeméti Vktória


B. Beatrix
Üdvözlöm!

A kislányom októberben lesz 3 éves. Érdeklődni szeretnék a beiratkozás feltételeiről, az anyagi vonzatról, illetve van-e nyílt nap Önöknél? Válaszukat előre is köszönöm.


szilágyi lászló
A kisfiam most lesz 3 éves, szeretnék tájékoztatást kérni emailen az oviról és a beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Tisztelettel: Szilágyi László


Barbi
Wow, ez kicsit furának hangozhat de: véletlenül idetaláltam! Ha-ha. Én ebben az oviban töltöttem több évet! Istenem de régen volt. Imádtam!!! Csak ajánlani tudom! :))) Még mindig emlékszem a kismotorokra, az angol mondókákra és a sok rajzolásra. :)))

Siposs Adrienn
Üdvözletem! Engem is egy bővebb tájékoztató érdekelne, mind a fejlesztő programokról, lehetőségekről, mind pedig az ovidíjakról.Köszönettel!SipossAdrienn

Szender Mariann
Üdvözlöm!

Érdeklődnék szeretnék az óvodai szolgáltatásokról és az árakról. Köszönöm


P. Patrícia
Ezúton szeretnék előzetes érdeklődni az óvoda havi és egyéb díjai felől, valamint szeretném megtudni, van-e férőhely egy 3 illetve 4 éves testvérpár számára.

Segítő válaszukat előre is köszönöm!


Szádoczki Ilona
Szép napot kívánok,

Gyönyörű szépek és családias hangulatúak az óvodáik. Különösen az egyik Óvodájuk felől szeretnék érdeklődni a Paula utcában, ez van a lakhelyünkhöz legközelebb. 4 éves iker fiaim számára keresek barátságos és okos környezetet. Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot, a beiratkozással, az árakkal és a szabad helyekkel kapcsolatban lennének kérdéseim. Üdvözlettel: Szádoczki Ilona


Füstös-Urbanek Krisztina
Tisztelt Óvoda!

Kislányunk 2 éves, jelenleg bölcsibe jár, amit nagyon szeret. Óvodába mindenképpen magánovit szeretnénk neki választani, ahol nem csak felügyelnek rá, hanem fejlődhet is és természetesen jól is érzi magát. Az Önök ovija igazán szimpatikus számunkra, szeretnénk közelebbről is megismerni a helyet, lehetőségeket. Szíves válaszukat várva, tisztelettel: Füstös Zsolt és Füstös-Urbanek Krisztina


Nagy Lívia
Kedves Micimackó!

A közelben lakunk, és nagyon tetszik a kisfiamnak az ovid. Még nem vagyunk 3 évesek, de szeretném megkérdezni, hogy milyen feltételei vannak a beiratkozásnak? Mennyibe kerül a havi ellátás, illetve mikor lehet megnéz személyesen titeket. Üdvözlettel: Nagy Lívia


kovácsné
jó napot kívánok,szeretném megtudni menyibe kerűl az ovi havi költsége.köszönöm.

kovácsné
jó napot kívánok,szeretném megtudni menyibe kerűl az ovi havi költsége.köszönöm.

DANI RÓBERT
Jó napot kivánok.Nagyon tetszik az ovodájuk kislányom most lessz hároméves szeptemberben kérem emailben értesitsenek a feltételekröl és a havi anyagi részletekröl Tiszteletel Dani Róbert.

Takács Zoltán
Tisztelt Cím!

Honlapjuk alapján óvodájuk felkeltette érdeklődésünket.

Kislányunk decemberben töltötte be 2. életévét és XVIII. kerületbeliek lévén jelenleg információt gyűjtünk a környékbeli lehetőségeket illetően, szeretnénk minél többet megtudni az egyes ovikról. Jelenleg főleg a főbb nevelési irányról, a jelentkezés határidejéről-módjáról, felvételi követelményekről, a korhatárról (pl. decemberi születés = évvesztes?), esetleg szervezendő nyílt napról, valamint a költségekről szeretnénk bővebben értesülni.

Szíves visszajelzésüket várva,

Tisztelettel:
Takács Zoltán


Kovács László
Üdvözlet !

Érdeklődnék mennyibe kerül az óvoda havonta ?
Már írtam Önöknek de sajnos nem figyeltem rossz email címet adtam meg .
Van egy 2 éves fiam meg egy 6 hónapos lányom .

köszönöm válaszukat


Kovács László
Kovács László

Szeretnék érdeklődni az árakról Fiam most 2 éves Kislányom 6 hónapos és szeretnék nekik nagyon szép ,jó óvodai éveket szerezni . Tetszik az oldaluk ezért érdeklődn mire lehet számítani anyagiakban .

Köszönöm válaszukat


paptunde
Szeretnek, tajekoztatast kerni az angol nyelvu ovodarol! Koszonettel; pap tunde

Zemen Hajnalka
Tisztelt Micimackó Óvoda!
Jelenleg külföldön élünk, az idei nyáron tervezzük a hazaköltözésünket. Kislányom májusban tölti be az 5. évet, és számára keresünk óvodát. Jelenleg is jár óvodába (nem angol nyelvű intézménybe, de ott angolul is tanul). Az óvoda honlapja, és programkínálata felkeltette a figyelmemet, és ezért kérem szíves tájékoztatásukat a megadott e-mail címemre, milyen feltételekkel (beiratkozás, díjazás összege)
járhatna kislányom az Önök intézményébe!
Tisztelettel, Zemen Hajnalka